Λίστα φωτογραφιών

  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • /
  • Δελτία Τύπου
  • /
  • 28-07-2022 Δημαρχείο Αθηνών-"Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη & το Lifeline Hellas ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αθηναίων" (#29828)
Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ LIFELINE HELLAS ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαζί με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του LifelineHellas επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για να τον ευχαριστήσουν για την υποστήριξη του στους σκοπούς του διεθνή ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών Κατερίνα Γκαγκάκη, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, με τον γιο της και εγγονό της Πριγκίπισσας, Αλέξανδρο Andrews, καθώς και ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, δωρητές και μέλη του Δ.Σ. του Lifeline Hellas.
Ο Δήμος Αθηναίων προσέφερε την αιγίδα του στην φιλανθρωπική συναυλία της διασημότερης Jazz ορχήστρας του κόσμου, «Jazz at Lincoln Center», που έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Νέας Υόρκης για μία και μοναδική συναυλία με τίτλο “Songs we Love” – Τραγούδια που αγαπάμε, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Ηρώδειο.
H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο «Αττικόν» Νοσοκομείο.
29/07/2022 12:26:54
#560058 Ανδρέας Παναγιώτου-Αλεξάνδρα Λοΐζου-Πριγκίπισσα Αικατερίνη-Κώστας Μπακογιάννης-Αγγελική Μαργαρίτη Andrews-Αλέξανδρος Andrews-Κατερίνα Γκαγκάκη
NDPPHOTO / NDP PHOTO
Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της ιστοσελίδας.